Dembélé, a la pretemporada
Dembélé, a la pretemporada
Barça

La clàusula secreta de Dembélé que podria ser un problema per al Barça

Ha recuperat el somriure i l'eficàcia sobre la gespa, però el seu contracte hi consta un aspecte llaminer per a altres clubs

Redacció Esport3Actualitzat

El juliol signava una renovació per dos anys més que ha tingut efectes revitalitzants per a Ousmane Dembélé. El seu joc ha explotat i és un fix a les alineacions de Xavi. Més tard o més d'hora, aquest bon rendiment es traduirà en interès d'equips potents.

I més ara que han conegut la clàusula de rescissió, fins ara secreta, que recull el segon contracte que l'extrem ha signat de blaugrana. Com ha explicat l'"Onze" d'Esport3, l'Équipe la situa en "només" 50 milions d'euros, un preu molt llaminer per a un futbolista de 25 anys que si fa un bon Mundial pot tenir els clubs fent cua a la porta del seu representant, el controvertit Moussa Sissoko.

"Amb Koeman vaig fer el clic"

De tornada amb la selecció de França, Ousmane Dembélé va oferir una entrevista al mitjà RMC. El blaugrana va parlar del seu estat de forma i va confessar que ara se sent més madur i que ha entès que només amb bons hàbits pot estar al nivell desitjat:

"Del 2017 al 2020, el 2021... vaig perdre molt de temps amb lesions. Després, quan va arribar Koeman, vaig fer el clic."

"Havia de treballar per poder jugar, per poder rendir, per estar sa, sobretot per tenir la salut per poder jugar i després poder rendir a poc a poc."

La confiança de Xavi, que va apostar per la continuïtat del francès quan tots els escenaris apuntaven a la sortida del Camp Nou, va acabar de modelar aquest canvi de xip, i el francès va decidir quedar-se al Barça:

"Amb la confiança de Xavi, m'havia de quedar. Tinc la seva confiança, estic bé al vestidor amb els companys, amb aquest equip. Ara ja fa sis anys que hi soc i m'hi trobo molt bé. Sempre li vaig dir a Xavi que em volia quedar al club."

Que el paper de l'entrenador blaugrana va ser essencial per decidir quedar-se al Barça ho ha deixat ben clar el francès durant l'entrevista, així com el seu objectiu suprem al Barça:

"Personalment, guanyar la Champions amb el Barcelona. Que el Barça recuperi la Champions, ja fa set anys que la vam guanyar. Que guanyem títols, la Lliga, la Champions, això és el més important."

Dembélé ha valorat la seva tornada a la convocatòria de Didier Deschamps, que torna a comptar amb l'extrem blaugrana, i l'acosta al Mundial:

"Vaig haver de treballar de valent per sentir-me una altra vegada important, jugar, sentir-me sa. Espero seguir sentint-me així per oferir el millor rendiment."

 

ARXIVAT A:
Dembélé
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut