Kiteboard

La catalana Gisela Pulido, de només 13 anys, guanya una prova de la Copa del Món de kiteboard

Té només 13 anys, es diu Gisela Pulido i és la nova vencedora d'una prova de la Copa del Món absoluta de kiteboard, aquesta modalitat de surf que es practica amb l'ajuda d'un estel impulsat pel vent. La jove catalana ja havia guanyat un munt de títols mundials en totes les categories, però fins ara no l'havien deixat competir en les professionals. Ara, en aigües de Tarifa, s'ha doctorat com una de les millors especialistes del món en aquest esport.

Actualitzat

Va néixer a Barcelona només fa 13 anys; però, als 9, Gisela Pulido ja es va instal·lar en l'elit mundial del kiteboard quan va guanyar el Campionat d'Europa júnior de la modaliat. La seva és la història d'una esportista brillant, d'una guanyadora precoç; tant que, el març d'aquest any i després de guanyar tres títols mundials, van haver de modificar la normativa i admetre Pulido al circuit professional.

Fidel a la seva trajectòria, aquest cap de setmana, Pulido ha tornat a fer una exhibició en aigües de Tarifa, en la cinquena prova del Mundial. A la platja de Valdevaqueros, Pulido ha hagut de treballar de valent perquè les seves maniobres a l'aire fossin les més valorades. Li va anar molt bé. La seva mare va ser la que va comunicar a Gisela Pulido la seva victòria a Tarifa. Una més en el seu palmarès que l'acosta al títol mundial.

Anar al contingut