Un helicòpter medicalitzat va traslladar Billy Monger a l'hospital
Motor

La campanya per finançar la recuperació del jove pilot Billy Monger supera els 450.000 euros en només 4 dies

Lewis Hamilton, Jenson Button, Max Verstappen, Jolyon Palmer, Felipe Massa o Esteban Ocon, a més de personalitats del món del motor i escuderies, s'han sumat a la crida per recaptar fons per ajudar el jove pilot, que patir un greu accident diumenge passat

Actualitzat

El món del motor s'ha bolcat en la campanya de recaptació de fons per contribuir en la recuperació de Billy Monger. El jove pilot, de només 17 anysha perdut les dues cames i està ingressat en coma a l'hospital com a conseqüència del greu accident que va tenir mentre competia a la Fórmula 4 Britànica en el Circuit de Donnington Park. El seu estat, ara mateix, és crític però estable. Segons un comunicat mèdic, "els signes vitals avancen en la bona direcció".

Això vol dir que si els pronòstics es compleixen, Billy Monger sortirà de perill, però entrarà en un llarg període de recuperació i haurà de seguir tractaments i teràpies la resta de la seva vida. Per aquest motiu, la seva família va iniciar una campanya solidària de recaptació de diners a les xarxes socials. Aquest dijous al matí, en només quatre dies, ja havien superat la xifra de 450.000 euros.

Per aconseguir una suma tan gran, ha estat del tot decisiva la implicació de noms il·lustres del motor com el vigent campió del món de Fórmula 1, Lewis Hamilton: 

Jenson Button, ha anat un pas més enllà de la crida, i s'ha compromès en donar 15.000 euros.

 

Anar al contingut