Lucía Sáinz i Gemma Triay s'abracen després de superar les germanes Sánchez Alayeto (EFE)
Pàdel

La barcelonina Lucía Sáinz i la menorquina Gemma Triay, noves número 1 mundial de pàdel

Es van imposar en la final del Màster de Barcelona a les bessones Mapi i Majo Sánchez Alayeto per 6 a 2 i 6 a 3

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

Canvi al capdavant del rànquing mundial femení de pàdel. La barcelonina Lucía Sáinz i la menorquina Gemma Triay han pujat al capdamunt de la classificació del 2020 en proclamar-se amb solvència campiones al Màster de Barcelona. Van derrotar sense gaires dificultats les bessones aragoneses Mapi i Majo Sánchez Alayeto per un clar 6 a 2 i 6 a 3, al Palau Sant Jordi.

 Sáinz i Triay havien derrotat en semifinals la parella que era la número 1 mundial, la reusenca Ari Sánchez i la madrilenya Alejandra Salazar per 6 a 1, 6 a 7 i  6 a 1. Ari Sánchez es va lesionar a l'espatlla esquerra i això la va fer jugar molt mermada físicament des de l'inici del tercer set.

Sáinz i Triay han passat de ser la tercera parella de l'any a ser la primera en sumar el que és el seu segon tíol de l'any després del que van aconseguir a Sardenya al setembre. A més, també han estat finalistes a Menorca i a Madrid. 

Queden dos tornejos per acabar el circuit -a Alacant i Vigo, tots dos al novembre- i la lluita pel número 1 mundial femení és ben oberta.

Anar al contingut