BARÇA

Laporta explica els motius per a la continuïtat de Koeman

Després de la reunió de la junta directiva, el president del Barça ha ratificat el neerlandès en el càrrec i ha negat que li hagi donat cap instrucció sobre l'estil de joc de l'equip

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest dijous hi ha hagut fumata blanca a les oficines del Barça. Després de la reunió de la junta directiva, Joan Laporta ha fet oficial que Ronald Koeman continuarà com a entrenador del primer equip de futbol. Joan Laporta i la seva junta directiva s'han reunit a les oficines del Camp Nou i després d'aquesta trobada s'ha ratificat la continuïtat del neerlandès un cop acabat el període de reflexió.

"Després d'aquest període de reflexió que ens hem pres amb Ronald Koeman, el vicepresident Rafa Yuste i jo, vull anunciar que hem acordat que donarem continuïtat a aquest contracte en vigor que té Ronald Koeman. Estic molt satisfet perquè les converses han donat els seus fruits."

Laporta ha explicat que a Koeman no li rebaixaran el sou, tampoc li amplien el contracte, de moment, i que una possible indemnització no ha condicionat la seva decisió.

"No és cert que volguéssim rescindir el contracte. Si ho haguéssim volgut, no haguéssim fet el període de reflexió. Teníem mecanismes per trencar el contracte si haguéssim volgut."

Després d'un any que ha acabat amb la Copa, Koeman començarà la seva segona temporada amb més reforços a la plantilla. Laporta ha insistit que vol un equip amb una mentalitat més competitiva i guanyadora i un joc més ofensiu, tot i que ha deixat clar que no li han donat cap instrucció sobre com ha de jugar l'equip blaugrana.

"Koeman ha entès la situació, però potser no vaig calibrar bé la dimensió mediàtica del tema. Li vaig dir que ho sentia si s'havia sentit incòmode. Ell m'agraeix que li hagi parlat clar. Ara tenim una relació molt sòlida. A Koeman no li hem demanat res, cap instrucció. No li puc demanar un sistema concret de joc amb tot el que ha estat, no m'atreveixo."

Preguntat si Koeman ha estat l'escollit perquè no hi havia cap més opció, el president del Barça ho ha negat de forma rotunda.

"Koeman és l'entrenador que volem. Estem molt satisfets de tenir-lo i estem convençuts que ens portarà pel camí dels èxits amb un equip molt competitiu. Pensem que la continuïtat de Koeman és el millor per al Barça. El veig motivat i il·lusionat i amb la mentalitat que cal tenir; tenim el convenciment que serà gran temporada."

ARXIVAT A:
Koeman
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut