EFE/Alberto Estévez
BARÇA

Koeman: "Pedri podria jugar a qualsevol posició"

El tècnic barcelonista admet que l'equip encara té marge de millora i creu que la vermella per a Gerard Piqué ha estat un càstig excessiu

Ronald Koeman ha debutat amb bon peu a la Lliga de Campions. El tècnic holandès volia un triomf que portés tranquil·litat a l'equip abans del clàssic i així ha estat. L'entrenador barcelonista ha fet, en general, una bona valoració del joc del seu equip.

"En general, hem fet un bon partit. Els primers vint minuts, però, no han estat bons. No hem entrat bé. Ens ha faltat ritme de circulació i agressivitat. Però, a poc a poc, hem anat millorant i estic especialment content dels vint primers minuts de la segona part. Allí, el nostre ritme ha sigut molt millor i hem pogut generar moltes ocasions de gol. Estic content també perquè ens hem sabut sobreposar a l'expulsió. L'equip ha d'anar agafant confiança en si mateix. Hi ha moltes coses a millorar. Necessitem temps, però estic satisfet".

Sobre la targeta vermella a Piqué, Koeman considera que el càstig és excessiu i creu que, amb el penal assenyalat i una targeta groga, hagués estat suficient. El tècnic neerlandès s'ha desfet en elogis cap a Pedri i Ansu Fati, que ha estat distingit per la UEFA com el millor jugador del partit. Amb 17 anys, tots dos han marcat contra el Ferencváros.

"Són dos jugadors molt joves que garanteixen un gran futur per al Barça. En el cas de Pedri, sembla que pugui jugar en totes les posicions. Juga amb molta naturalitat. És una sort tenir-los amb nosaltres perquè ens poden aportar moltíssimes coses".

Els cinc gols del Barça els han fet cinc jugadors diferents i, d'això, Koeman també en fa una valoració molt positiva.

"És molt important que haguem vist cinc golejadors diferents i que no depenguem només d'un jugador, com Messi. I ell ha fet un gol i ha donat dues assistències, i la resta s'han aprofitat de la seva qualitat. Tant de bo divendres no pugui dormir pensant qui he de posar al davant en el partit contra el Reial Madrid. Tenim moltes possibilitats".

Veurem si contra els blancs dona minuts o no a Griezmann, que avui ha quedat inèdit.

 

 

Anar al contingut