Ronald Koeman, en roda de premsa
BARÇA

Koeman: "A la segona part hem perdut una mica la concentració"

L'holandès ha valorat molt positivament la primera part de l'equip, però s'ha mostrat crític amb el segon temps que han fet els seus jugadors

Redacció Esport3Actualitzat

Ronald Koeman ha vist com el seu equip guanyava la primera de les finals que el separen del títol de Lliga. L'holandès s'ha mostrat satisfet per la victòria i pel joc de la primera part, però ha lamentat que l'equip s'hagués complicat la vida a la segona part

Hem començat molt bé el partit. Ens hem avançat però ens han empatat en una acció de mala sort. Després hem tornat a jugar bé, fent bon futbol. I en Leo ha fet dos gols fantàstics. El problema ha sigut la segona part. No hem tingut el mateix ritme amb la possessió de la pilota. Hem perdut una mica la concentració. És veritat que després del penal hem reaccionat però era innecessari.

El tècnic barcelonista alerta que situacions com aquesta poden acabar costant el títol.

Avui ha quedat clar que si baixem el nostre nivell, qualsevol equip és capaç de crear-nos problemes. Ho puc entendre perquè el Getafe no ens pressionava gaire amunt i això ha fet baixar el nostre ritme de pilota. Hem d'aprendre d'això i d'experiències com el partit contra el Cadis. Si no estem concentrats, ens compliquem la vida.

Koeman, que ha explicat que el canvi de Piqué al descans ja estava pactat, ha parlat també del partit de Messi, que ha renunciat al hat-trick perquè Griezmann tanqués el marcador de penal.

No puc dir si he parlat o no amb en Leo. El que sí puc dir és que és un gran jugador. Ell mai baixa. Potser que baixi un moment la seva concentració, però no es nota en el seu joc. Ell és qui ha de decidir. Tan de bo continuï molt temps amb nosaltres.

El tècnic barcelonista s'ha desfet en elogis cap al partit i la temporada de Sergio Busquets. De cara al que queda de Lliga, Koeman ha anunciat que no té previst fer gaire rotacions.

Mai he sigut partidari de canviar moltes coses si l'equip funciona. I darrerament tenim un equip força fix. Crec que aquests jugadors mereixen seguir jugant. I els que no estan jugant tant han d'estar a punt per jugar si es presenta l'oportunitat. Però l'equip està bé físicament. Penso que és la manera que hem d'actuar per mirar de guanyar la Lliga.

El proper partit del Barça serà diumenge al camp del Vila-real. De cara aquest xoc, l'holandès ha avançat que Dembélé podria estar recuperat de les molèsties al pubis i que Braithwaite encara serà baixa.

ARXIVAT A:
Koeman
Anar al contingut