Bryant, amb dolor, sobre el parquet. (Foto: EFE)
NBA

Kobe Bryant té un trencament del tendó d'Aquil·les i estarà entre sis i nou mesos de baixa

S'han confirmat els pitjors pronòstics per Kobe Bryant. L'aler dels Lakers es va trencar el tendó d'Aquil·les i estarà entre 6 i 9 mesos de baixa. Aquest dissabte va passar pel quiròfan. En el millor dels casos, Kobe Bryant, de 34 anys, no reapareixerà fins al començament de la pròxima temporada. L'aler nord-americà va haver d'abandonar quan faltaven tres minuts perquè s'acabés el partit que el seu equip, Los Angeles Lakers, va guanyar als Warriors (118-116).

Actualitzat
S'han confirmat els pitjors pronòstics per Kobe Bryant. L'aler dels Lakers es va trencar el tendó d'Aquil·les i estarà entre 6 i 9 mesos de baixa. Aquest dissabte va passar pel quiròfan. En el millor dels casos, Kobe Bryant, de 34 anys, no reapareixerà fins al començament de la pròxima temporada. L'aler nord-americà va haver d'abandonar quan faltaven tres minuts perquè s'acabés el partit que el seu equip, Los Angeles Lakers, va guanyar als Warriors (118-116). Amb aquesta victòria els Lakers mantenen la vuitena plaça que els dóna accés als 'play-off' però necessiten guanyar els dos partits que els hi resten per a classificar-se.

Kobe Bryant, que havia liderat fins llavors el seu equip amb 34 punts i les seves declaracions post partit ja indicaven que hi podria haver trencament del tendó i per tant no tornaria a les pistes aquesta temporada.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut