Lliga de Campions

Klopp: "Haurem de jugar amb més vivesa perquè tenim menys experiència"

El tècnic alemany del Liverpool admet que el Reial Madrid parteix com a favorit en la final de la Lliga de Campions de Kíev, però avisa que el seu equip arriba a la cita en un gran moment

Actualitzat

El tècnic del Liverpool, Jürgen Klopp, ha reconegut que el Reial Madrid parteix com a favorit en la final de la Lliga de Campions de Kíev, perquè té més experiència que el seu equip. L'entrenador alemany ho ha comentat després del tradicional Medi Day, la jornada de portes obertes amb la premsa prèvia a la gran final, un partit que TV3 oferirà en directe.

"No pots anar a un partit de futbol sense ser conscient que el pots perdre. He viscut aquesta situació moltes vegades a la meva vida i soc viu, i soc feliç. I la vida continua. Que ells tinguin més experiència és un avantatge, però això es pot igualar amb desig, preparació, actitud, treball. Ho pots equilibrar i això és bo. Si haguéssim volgut jugar com el Barça, el Reial Madrid o el Bayern, ens haurien eliminat a la fase de grups. Per tant, haurem de jugar amb més vivesa que altres equips, perquè tenim menys experiència"

Klopp també ha assegurat que el seu equip arriba a la final en un gran moment i que espera arrodonir la temporada aixecant la sisena Champions del seu palmarès.

"Estem en un gran moment, tant el club com els nois. Hem acabat la temporada de la millor manera possible i hem tingut el temps necessari per preparar el partit de la millor manera possible. Ens sentim bé i estem on mereixem. Ha estat un viatge molt emocionant i volem acabar-lo bé".

Per la seva banda, el central croat Dejan Lovren ha admès que el Liverpool no té res a perdre i que intentaran donar el millor per aixecar el màxim títol del futbol europeu.

"Esperem que d'aquí molts anys puguem dir als nostres fills i nets que vam donar el millor de nosaltres mateixos i vam guanyar la Copa. Nosaltres no hi tenim res a perdre"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut