Kilian Jornet, sempre en l'elit dels esports extrems.
Esquí

Kilian Jornet comença la temporada d'hivern amb una victòria a Verbier

Kilian Jornet ha obert la temporada de la Copa del Món d'esquí de muntanya amb una victòria a Verbier (Suïssa), sobre un recorregut de 13,7 quilòmetres i 1.700 metres de desnivell positiu. Aquest diumenge els esquiadors competiran en la cursa vertical, un ascens tècnic de 755 metres en un circuit de 7 quilòmetres de recorregut.

Actualitzat

Kilian Jornet ha obert la temporada de la Copa del Món d'esquí de muntanya amb una victòria a Verbier (Suïssa), sobre un recorregut de 13,7 quilòmetres i 1.700 metres de desnivell positiu. Al llarg del traçat hi havien 4 pujades i baixades, a més de 3 trams a peu. El català s'ha situat al capdavant amb un grup format pels italians Antonioli, Boscacci i Lezi. No ha estat fins a la tercera pujada que Jornet ha aconseguit distanciar-se de forma definitiva dels seus rivals. Antonioli ha entrat segon, davant del francès William Bon Mardion.

Aquest diumenge els esquiadors competiran en la cursa vertical, un ascens tècnic de 755 metres en un circuit de 7 quilòmetres de recorregut. Sortint des del centre de la localitat de Verbier, els participants hauran d'arribar fins a les Ruinettes, a 2.150 metres d'alçada. Després de la victòria de dissabte, Kilian Jornet té molta moral per a la competició vertical. "Vaig amb ganes a la cursa de demà, que serà molt tècnica i complicada. i en què s'haurà de lluitar durament amb grans especialistes".

 
 

 
 

Anar al contingut