Pangos en un partit d'Eurolliga (@FCBbasket)
Bàsquet

Kevin Pangos fitxa pel Zenit de Xavi Pascual i Jan Vesely és l'opció del Barça per rellevar Ante Tomic

Kevin Pangos ja té destinació després d'acabar la seva etapa com a blaugrana. El base canadenc jugarà al Zenit de San Petesburg que entrena Xavi Pascual. Mentrestant, el Barça busca un pivot per acompanyar Brandon Davies en la posició de cinc. I el pivot txec Jan Vesely, és el preferit segons apunta Mundo Deportivo

Redacció Esport3Actualitzat

El dia en què Sarunas Jasikevicius ha aterrat a Barcelona, Kevin Pangos, el base que va entrenar el lituà en la seva millor etapa al Zalgiris, posa rumb cap a San Petesburg. El canadenc no ha aconseguit rendir al nivell esperat en les seves dues temporades com a blaugrana, l'última marcada per una greu lesió al peu. I ara començarà una nova etapa amb el Zenit de San Petesburg que entrena Xavi Pascual. L'equip rus, tornarà a tenir una oportunitat en l'Eurolliga després d'anar cuer just abans de la suspensió per la pandèmia.

Ante Tomic també sonava per unir-se amb Xavi Pascual, però el pivot croat finalment no anirà al Zenit. I qui serà el substitut de Tomic al Barça?  El txec Jan Vesely s'ha convertit en la opció número 1 per reforçar aquesta posició, segons apunta Mundo Deportivo. El jugador del Fenerbahçe té dues temporades més de contracte, però ara mateix l'equip turc es troba en una delicada situació econòmica i ja ha perdut peces importants, com el tècnic Zeljko Obradovic -subtituït per Igor Kokoskov- i l'aler pivot Luigi Datome. Caldrà veure si Vesely sacrifica un gran salari per anar a un dels grans favorits de la temporada vinent.

Vesely, un jugador acostumat a acabar-les de dalt a baix (euroleague.net)

Vesely és un pivot de 30 anys, 2'10 d'alçada i una prodigiosa capacitat de salt. Gran intimidador i finalitzador, va tocar la glòria el 2017 aconseguint l'Eurolliga amb el Fenerbahçe. En la temporada 2018-2019 va ser escollit MVP de la competició, però en aquest darrer curs problemes al genoll no l'hi havien permès rendir a un bon nivell.

ARXIVAT A:
EurolligaACB
Anar al contingut