Kei Nishikori celebra una acció del partit contra Carreño (Foto: REUTERS)
Tenis

Kei Nishikori i Novak Djokovic es classifiquen per als quarts de l'Open d'Austràlia

El japonès i el serbi han superat Pablo Carreño i Daniil Medvedev respectivament i s'enfrontaran en l'última eliminatòria de quarts de final que quedava per definir

Actualitzat

El japonès Kei Nishikori s'ha classificat per als quarts de final de l'Open d'Austràlia en un igualat duel contra l'espanyol Pablo Carreño. El partit no s'ha resolt fins al "tie-break" del cinquè joc, en què Nishikori ha remuntat un 8-5 en contra i s'ha imposat per 8-10.

Carreño havia començat el partit imposant-se als dos primers sets (7-6 i 6-4), però el japonès ha pogut capgirar el partit i, contra les cordes, remuntar per guanyar els tres següents (6-7, 4-6 i 6-7). El tenista espanyol ha abandonat la pista visiblement enfadat.

El japonès s'enfrontarà als quarts de final al serbi Novak Djokovic, número 1 del rànquing ATP, que ha superat el rus Daniil Medvedev en quatre sets (6-4, 6-7, 6-2 i 6-3).

En poc més de tres hores, Djokovic ha superat al número 19 del món per tres sets a un i s'ha classificat per la següent ronda. D'aquesta manera queden ja definides les quatre eliminatòries de quarts de final, que es començaran a jugar aquest dimarts.

 

Anar al contingut