Kaka i Ronaldo, en un partit del Brasil
Futbol

Kaká: "Al Brasil, Ronaldo només és un gras caminant pel carrer"

El guanyador de la Pilota d'Or el 2007 ha assegurat que molts aficionats brasilers no respecten la selecció ni algunes llegendes

Redacció Esport3Actualitzat

Ricardo Izecson dos Santos Leite, més conegut futbolísticament com a Kaká, en una entrevista al canal BeIN Sport d'Anglaterra, ha criticat la forma com es tracta ídols com Ronaldo Nazário al país sud-americà.

"Si veus Ronaldo caminant per aquí diràs "uau", però al Brasil només és un gras caminant pel carrer. És evident que molts brasilers l'estimen, jo l'estimo, però la forma en què el respecten al Brasil i a l'estranger és diferent. Crec que el respecten més fora del país que allà."

Els dos jugadors van compartir equip durant el Mundial del 2002 de Corea i el Japó, on els brasilers van alçar el trofeu de campions. L'excrac del Reial Madrid, a més, també ha criticat el tracte que estan rebent els jugadors de la selecció brasilera i Neymar al seu país durant el Mundial.

"És estrany dir això, però molts brasilers no donen suport al Brasil. En aquest moment, molta gent al Brasil està parlant de Neymar, però de manera negativa. Potser és per política, però els brasilers, a vegades, no reconeixem el nostre talent."

Anar al contingut