JR Smith, en una imatge d'arxiu quan jugava als Cavaliers de LeBron James
NBA

JR Smith agredeix un home per provocar destrosses al seu cotxe durant una manifestació a Los Angeles

L'aler de 35 anys, actualment sense equip i que va conquerir l'anell amb els Cleveland Cavaliers al costat de LeBron James, va protagonitzar una polèmica per haver agredit un home blanc que va trencar un vidre de la seva furgoneta

Redacció Esport3Actualitzat

La mort de George Floyd a mans de la policia ha provocat manifestacions arreu dels Estats Units per mostrar el seu enuig pels abusos policials comesos contra els afroamericans. Una de les més multitudinàries va ser a Los Angeles i un dels seus assistents, el campió de l'NBA JR Smith. L'aler de 35 anys, actualment sense equip i que va conquerir l'anell amb els Cleveland Cavaliers al costat de LeBron James, va protagonitzar una polèmica per haver agredit un home blanc que va provocar destrosses al seu cotxe.

En un vídeo publicat per TMZ Sports es pot veure l'exjugador dels Knicks i els Cavaliers donant puntades de peu a un dels manifestants que estava estès al terra i tornant-lo a colpejar quan intenta aixecar-se.

Després de la brutal agressió, Smith va explicar a través de les xarxes socials la seva versió dels fets.

"Un d'aquests nens blancs fills de puta no sabia on anava i em va trencar la finesta del meu vehicle. Va trencar la meva merda ... el vaig perseguir i li vaig clavar una bona pallissa", va dir Smith.

Anar al contingut