L'expresident de la FIFA Joseph Blatter en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol internacional

Joseph Blatter admet l'ús de boles calentes als sortejos de la UEFA

L'expresident de la FIFA ha reconegut, en una entrevista publicada dilluns pel diari argentí "La Nación", l'existència de boles calentes i fredes

Actualitzat

L'expresident de la FIFA Joseph Blatter ha afirmat que va ser "testimoni de sortejos" a Europa en els quals es van escalfar o refredar les boles que contenien els noms dels equips, però ha aclarit que això "mai" va succeir a la FIFA.   

Blatter ha reconegut, en una entrevista publicada aquest dilluns pel diari argentí "La Nación", que és possible "senyalitzar, escalfant o refredant" les boles que porten el nom dels equips en els sortejos, mecanisme suposadament utilitzat per influir en la composició dels grups.  

"El sorteig (a la FIFA) era net fins a l'últim detall. Jo mai vaig tocar les boletes, cosa que altres sí que feien. Se les pot senyalitzar, escalfant-les o refredant-les. És tècnicament possible. No n'hi ha a la FIFA, però vaig ser testimoni de sortejos a nivell europeu on això va succeir", ha sostingut.
   
"Però mai a la FIFA. És clar que es pot fer, però en el meu cas mai va succeir, mai", ha afegit el suís, que va ser president de l'òrgan rector del futbol mundial des del 1998 fins al 2015.

 

Anar al contingut