Joselu celebrant un dels gols de la nit
Joselu celebrant un dels gols de la nit (EFE)

Joselu Mato fa història en el seu debut amb la selecció espanyola (3-0)

El davanter de l'Espanyol ha fet un doblet en quatre minuts contra Noruega en la seva estrena internacional

• La renovada selecció espanyola de Luis de la Fuente s'ha estrenat amb una àmplia victòria contra Noruega davant el seu públic (3-0) en el partit de classificació per a l'Eurocopa del 2024.
  • El partit a La Rosaleda ha estat dominat en gran part pel combinat local, que s'ha avançat amb un gol de Dani Olmo al minut 13.
  • Tot i la superioritat d'Espanya, Noruega ha tingut oportunitats per fer l'empat al marcador. La més clara ha arribat després d'una rematada des de l'àrea petita d'Alexander Sorloth, davanter de la Reial Societat. La pilota, però, no ha trobat porteria.
  • Joselu Mato ha tingut el debut somiat amb la "roja". El davanter de l'Espanyol ha sortit a la segona part i ha fet dos gols en quatre minuts sobre el terreny de joc.
  • El debut de Joselu ha estat històric, ja que ha aconseguit el doblet més ràpid d'un debutant amb la selecció espanyola.