Espanyol

L'Espanyol anirà als tribunals si no li permeten l'entrada de públic

El director general de l'Espanyol ha mostrat la seva contrarietat per les restriccions imposades als equips de futbol per acollir públic als seus estadis

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol, en boca del seu director general, José María Durán, ha mostrat la seva contrarietat per la política restrictiva pel que fa a l'accés de públic als estadis de futbol. Durán ha recordat que amb altres activitats les autoritats s'han mostrat més flexibles, i ha parlat fins i tot d'anar als tribunals per defensar els interessos dels clubs:

"S'han organitzat moltes activitats durant aquestes últimes setmanes que no tenien ni cap ni peus, i ara no podem pagar els del futbol un altre cop quan nosaltres tenim protocols segurs que permeten que la gent vingui aquí i estigui molt més segura. (....) És la nostra feina, la dels equips catalans, aconseguir una conscienciació social que aquesta activitat és segura. Després intentarem que ho entenguin també les autoritats i en última instància haurem d'anar als tribunals. Esperem que això no passi."

 

En la roda de premsa del govern, s'ha anunciat que el trofeu Joan Gamper es jugarà a l'estadi Johan Cruyff i no al Camp Nou. Aquesta ha estat una de les conseqüències més visibles de les "mesures més restrictives" anunciades aquest migdia arran de les actuals dades epidemiològiques i assistencials, que la portaveu del govern, Patrícia Plaja, ha qualificat de "dolentes".

Plaja ha admès que la nova resolució del govern sobre grans esdeveniments esportius i culturals, més enllà del Gamper, afectarà "totes les competicions esportives a Catalunya".

En concret, ha explicat que la nova resolució torna a limitar a un màxim de 3.000 persones l'assistència als grans esdeveniments esportius i culturals, i al 70% de l'aforament en el cas d'esdeveniments menors, de menys afluència.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut