Barça

Jorge Messi és a Barcelona i veu en directe la victòria del Barça B al Johan Cruyff

El pare i representant del crac argentí del Barça no venia a la capital catalana des del mes de setembre de l'any passat

Redacció Esport3Actualitzat

Jorge Messi, pare i representant de Leo Messi, ha arribat aquest diumenge a Barcelona procedent des de Miami després de mesos d'absència.

Segons s'explica aquest dilluns al programa ONZE d'Esport3, el pare de Leo Messi va anar a veure el Barça B amb el seu fill Rodrigo per veure les evolucions de Konrad De la Fuente, a qui Rodrigo porta els assumptes esportius.

La presència del pare de Messi a Barcelona, que ha estat xerrant una breu estona amb Alfred Schreuder, segon de Ronald Koeman, pot ser el primer pas per començar a negociar la renovació del crac argentí, que acaba el seu contracte el pròxim 30 de juny, amb la nova junta directiva presidida per Joan Laporta.

De moment, segons avança el diari Marca, Jorge Messi no té previst reunir-se de forma immediata amb Laporta i en els pròxims dies té previst desplaçar-se a Itàlia per atendre altres motius professionals.

L'última vegada que Jorge Messi va visitar Barcelona va ser al setembre de l'any passat per negociar la sortida del jugador del Barça amb Josep Maria Bartomeu després del burofax.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut