BARÇA

Jordi Farré: "Si guanyo les eleccions, l'endemà Leo Messi renovarà"

Va ser l'impulsor de l'intent de moció de censura i ara presenta la seva precandidatura a la presidència del club. Assegura que no li tremolarà el pols si cal presentar una acció de responsabilitat contra la junta de Bartomeu

Redacció Esport3Actualitzat

Jordi Farré ha presentat aquest dimecres les línies mestres de la seva precandidatura a la presidència del Barça. Acompanyat per la que seria la seva junta directiva en cas de guanyar les eleccions, Farré ha dit que és moment "d'obrir les finestres i fer que corri l'aire dins d'una entitat que ara està trista". Com ha passat amb altres candidats, Leo Messi ha estat protagonista d'aquest acte de presentació.

En Leo és molt culer i per això estic segur que esperarà a veure quin projecte li presenta el nou president. Ell necessita  il·lusió, com tot el club, que està trist. Jo vull que es quedi perquè ha de ser part del nostre futur. Fins i tot m'atreveixo a dir que si guanyo el dia 24 de gener, l'endemà Messi renovarà pel Barça.

Messi és un dels noms que estan centrant la precampanya electoral. L'altre és el de Neymar. Sobre el brasiler, Farré aposta pel seu fitxatge.

Qualsevol gran jugador com Neymar o de les seves característiques, acaba sortint baratíssim. Quan es parla d'un jugador d'aquest nivell es parla d'inversió i no de despesa. Hem d'invertir en actius per créixer. Són jugadors rendibles que acaben sortint barats.

Jordi Farré, que va impulsar la moció de censura contra Bartomeu, no ha descartat la possibilitat de presentar una acció de responsabilitat contra l'expresident del Barça.

Quan entrem, haurem de fer una auditoria de l'anterior gestió i implantarem de manera urgent un nou pla econòmic. No m'agrada parlar d'aixecar catifes, perquè quan ho fas només surt porqueria. Però si en surt prou i suficient per presentar una acció de responsabilitat, no ens tremolarà el pols. En aquest sentit, qui la fa la paga.

Sobre Koeman, Jordi Farré ha dit que "ara per ara és l'entrenador del Barça i no entendria que la junta gestora de Tusquets decidís sobre el futur del tècnic holandès".

Farré ha explicat alguna de les propostes que pensa implantar si és president, com per exemple el fet que els socis puguin triar el disseny de la nova samarreta mitjançant un concurs o que es facin descomptes en les quotes en funció dels objectius esportius aconseguits.

De moment, el que ja han decidit és que durant tres dies els socis i sòcies que li donin la signatura tindran regal: un tatuatge i una pizza de Fabián Martín, el campió mundial de pizzes.

 

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut