Jordi Cruyff buscarà nous reptes després de sis mesos a la banqueta del Chongqing Dangdai Lifan (@JordiCruyff)
Futbol internacional

Jordi Cruyff confirma que no seguirà a la banqueta del Chongqing Dangdai Lifan

L'entrenador holandès ha anunciat amb un missatge publicat a les xarxes socials que no continuarà dirigint el conjunt xinès després de sis mesos en el càrrec

Actualitzat

Jordi Cruyff ha confirmat aquest dissabte amb un missatge publicat a través de les seves xarxes socials que posa punt final a la seva etapa com a tècnic del Chongqing Dangdai Lifan xinès després de sis mesos en el càrrec i acabar a mitja taula a la Superlliga.

"Des del primer dia que vaig trepitjar Chongqing, vaig sentir el suport càlid i indestructible dels aficionats de club, tant en els bons temps com en els dolents. Sense el seu suport, hauria estat impossible aconseguir els objectius que ens vam proposar com a equip: mantenir l'estat de la nostra lliga en la nostra primera campanya junts i acabar la temporada en una posició molt més còmoda i gaudir d'un any millor del que inicialment esperàvem. Ha arribat el moment d'assumir nous reptes, però Chongqing Dangdai Lifan sempre serà part de la meva família futbolística", ha assegurat el tècnic, que ara haurà d'estudiar les ofertes que té sobre la taula.

Anar al contingut