Declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio"

Jordi Cardoner: "És fals que manin els jugadors"

El vicepresident del Barça ha donat detalls de la reunió entre Bartomeu i Piqué després de les polèmiques declaracions del central i ha negat que els jugadors siguin els que prenen les decisions al club

Actualitzat

El vicepresident del Futbol Club Barcelona, Jordi Cardoner, ha parlat a "El matí de Catalunya Ràdio" amb Mònica Terribas. El directiu blaugrana ha donat detalls de la llarga trobada de més de dues hores i mitja que ha tingut el president del club Josep Maria Bartomeu amb Gerard Piqué.

Segons Cardoner, el que van fer va ser "regularitzar una situació. No hi ha guerra i ara tampoc hi ha pau. A vegades exagerem les coses per explicar-les millor".

Cardoner també ha revelat que Bartomeu i Piqué "no es van demanar res. A vegades el més important és seure". El vicepresident del Barça ha destacat la durada de la trobada i que "no és simplement una abraçada i tornem-hi, sinó parlar".

Un altre dels punts destacats en la conversa a Catalunya Ràdio ha girat al voltant del poder dels jugadors en les decisions que es prenen al club. "Que els jugadors influencien? Evidentment, però és fals que els jugadors prenen decisions. Això és una novel·la que algú inicia i se'n parla".

I ha volgut tancar aquest capítol amb contundència: "La darrera responsabilitat la tenim els directius".

Sobre el serial del possible fitxatge de Neymar ha dit:

El vestidor no ens va demanar fitxar Neymar. El PSG té una posició venedora nul·la i això fa molt difícil l'operació. El procés judicial amb el jugador és llarg"

El directiu blaugrana també ha sortit al pas de l'assumpte del fitxatge de Griezmann, i el possible incompliment del Barça en abordar aquest fitxatge:

"Si existissin els mails que diu l'Atlètic de Madrid, els hauríem posat sobre la taula. En una negociació els entorns també existeixen i se'n parla"

Jordi Cardoner també ha reconegut públicament per primera vegada que s'està plantejant ser president del Futbol Club Barcelona.:

"No he acabat de decidir si em presentaré a la presidència del Barça, m'ho estic plantejant. Ser president vol dir temps i dedicació i això no és tan senzill"

 

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut