Jordan Spieth s'ha adaptat a les adverses condicions ambientals (Reuters)
Golf

Jordan Spieth lidera l'Open Britànic després d'una segona jornada disputada sota una intensa pluja

El golfista nord-americà lidera la classificació amb dos cops d'avantatge sobre el seu compatriota Matt Kuchaer després d'una segona jornada marcada per les adverses condicions meteorològiques a causa de la intensa pluja i el fort vent

Actualitzat

Jordan Spieth es perfila com el gran favorit per adjudicar-se la victòria en l'Open Britànic de golf que s'està disputant a Royal Birkdale. El golfista nord-americà, guanyador del Masters d'Augusta i l'Open dels Estats Units al 2015, lidera la classificació després d'una segona jornada marcada per les adverses condicions a causa de la intensa pluja i el fort vent.

Spieth s'ha situat com a líder en solitari amb una targeta de -6 i té dos cops d'avantatge sobre el seu compatriota Matt Kuchar i tres respecte l'anglès Ian Poulter i el també nord-americà Brooks Koepka.

Pel que fa als jugadors espanyols, el millor classificat és el canari Rafa Cabrera-Bello, que ocupa la desena posició al par del camp, mentre que Sergio García és 24è amb +2 i el basc Jon Rahm també ha sobreviscut amb una targeta de +3.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut