Joao Félix, amb una samarreta del Chelsea (@chelseafc)
Futbol

El Chelsea fa oficial la contractació de Joao Félix fins a final de temporada

El club londinenc pagarà a l'Atlètic de Madrid uns 11 milions d'euros per fer-se amb la cessió del portuguès

Redacció Esport3Actualitzat

Després d'una ràpida negociació, el Chelsea ha anunciat la contractació de Joao Félix com a cedit fins a final de temporada. El club londinenc pagarà una quantitat que podria estar al voltant dels 11 milions d'euros pel davanter portuguès, però no disposarà de cap opció de compra sobre el jugador. No només això: abans de comprometre's amb el Chelsea, l'Atlètic de Madrid l'ha renovat per una temporada més, fins al 2027.

   

L'internacional lusità, de 23 anys, va arribar a l'Atlètic de Madrid l'estiu del 2019 per cobrir el forat deixat per Antoine Griezmann, traspassat al Barça. El club madrileny va pagar per ell 126 milions d'euros al Benfica per la sensació de la Lliga portuguesa, que aleshores només tenia 19 anys.

Però li va costar adaptar-se als esquemes de Simeone i la relació entre jugador i entrenador va ser força turmentada fins al punt que Felix va explicitar en diverses ocasions les seves ganes de canviar d'aires. Ara tindrà l'oportunitat de demostrar el seu talent en un altre entorn. 

Entre els possibles substituts que puguin arribar al Metropolitano aquest mercat d'hivern, s'apunta el nom del blaugrana Memphis.

Anar al contingut