Joan Verdú
Joan Verdú, en una imatge d'arxiu
Futbol

Joan Verdú anuncia que es retira als 39 anys

El migcampista barceloní tanca una carrera de 20 anys en una desena d'equips, d'entre els quals el Barça i l'Espanyol

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Verdú ha decidit posar terme a una dilatada carrera. El migcampista barceloní, de 39 anys, havia militat la temporada passada a l'Hospitalet, l'últim d'una desena de clubs que han comptat amb els seus serveis. 

Arribat al futbol base blaugrana procedent de la Penya Anguera, Verdú va arribar a debutar amb el primer equip blaugrana, però la seva consolidació a Primera es va produir al Deportivo de la Corunya (2006-2009). D'allà va passar a l'Espanyol, on va jugar quatre temporades, i va arribar a ser un dels puntals de l'equip (2009-2013). Després d'estades menys duradores al Betis, al Baniyas, al Fiorentina i al Llevant, va retrobar certa estabilitat al Qingdao xinès (2017-2019) abans de tornar a casa per jugar primer a la Montanyesa i després a l'Hospitalet. 

 

Verdú té un record per a tots els clubs on ha estat i es mostra agraït en el seu comiat com a futbolista. 

" A tot futbolista li costa afrontar aquest moment i prendre aquesta decisió, però ha arribat el meu moment. Espero que tot el que m'ha donat el futbol ho hagi pogut tornar d'alguna manera a tot aquell que hagi gaudit veient-me jugar en algun moment" 

Anar al contingut