Laporta, en una imatge d'arxiu.
Futbol

Joan Laporta creu que és una bona decisió fitxar Tata Martino però carrega amb força contra la junta actual

L'expresident del Barça, Joan Laporta, en un acte públic ha avalat tant el fitxatge de Guardiola pel Bayern de Munic com el de Gerardo "Tata" Martino pel Barça. Del de Martino pel Barça ha dit que és una bona decisió tot i que ha recordat que la banqueta del Barça és d'una "complexitat que necessita un temps d'adaptació". Joan Laporta, en canvi, s'ha mostrat molt crític amb altres aspectes de la gestió de l'actual junta directiva del Barça. Especialment, del seu president, Sandro Rosell, amb qualificatius com ara el de de "desagraïts" o "mentiders".

Actualitzat
L'expresident del Barça, Joan Laporta, en un acte públic ha avalat tant el fitxatge de Guardiola pel Bayern de Munic com el de Gerardo "Tata" Martino pel Barça. Del de Martino pel Barça ha dit que és una bona decisió tot i que ha recordat que la banqueta del Barça és d'una "complexitat que necessita un temps d'adaptació". A més ha valorat com a positives: "Les primeres paraules de l'argentí com entrenador dient que ell és qui s'ha d'adaptar al Barcelona, em semblen una posició intel·ligent i segur que ho farà bé". "Si fitxar Martino contenta Messi em sembla . És un dels punts a favor que veig en aquesta decisió", ha dit.

Joan Laporta, en canvi, s'ha mostrat molt crític amb altres aspectes de la gestió de l'actual junta directiva del Barça. Especialment, del seu president, Sandro Rosell, amb qualificatius com ara el de de "desagraïts" o "mentiders". Segons Laporta, després d'haver heretat el millor Barça de la història la junta ara representa el "neonuñisme". Una paraula que fa referència a l'expresident Josep Lluís Nuñez, i que segons Laporta fa referència a fer actuacions "amb falta de transparència" i una actitud "immadura i acomplexada".

Laporta també s'ha mostrat molt satisfet per la decisió presa per Guardiola de marxar a Alemanya. Del que sembla que no està tan satisfet és del creuament de declaracions que van tenir Guardiola i Tito abans que Vilanova recaigués en la malaltia. Una situació que Laporta ha definit de trista i incòmoda.
Anar al contingut