Joan Gaspart va dimitir de la presidència del Barça el 2003. (Foto: Reuters)
Barça

Joan Gaspart: "La justícia deixarà clar el tema, però el mal ja està fet"

Joan Gaspart, en una entrevista telefònica al programa "Els Matins" de TV3, s'ha mostrat solidari amb Sandro Rosell després de la seva dimissió com a president del F.C. Barcelona, i creu que la justicia aclarirà tot els punts foscos al voltant del fitxatge de Neymar.

Actualitzat

L'expresident del Barça Joan Gaspart, en una entrevista telefònica al programa "Els Matins" de TV3, s'ha mostrat solidari amb la dimissió de Sandro Rosell. Per Gaspart, "el més important és l'aspecte personal i humà. Sóc amic del Sandro i pateixo perquè sé que ho deu estar passant malament. El Barça és molt important i ens l'estimem moltíssim, però la família és bastant més important."

Pel que fa als punts foscos del fitxatge de Neymar, Gaspart ("si hi ha una persona en el món que sap de fitxatges sóc jo") creu que "això s'aclarirà segur. Els fitxatges són complicats, sobretot quan al davant tens altres equips que també volen el que tu vols i utilitzen tots els seus mitjans per convèncer els jugadors·. L'exdirectiu blaugrana diu que això t'obliga a posar "imaginació i buscar solucions legals. En el transcurs dels últims anys sempre s'han trobat solucions, imaginatives però legals".

Suport a Bartomeu i confiança en els jugadors

Davant la deriva judicial del fitxatge del brasiler, Joan Gaspart ha afirmat "que la justícia deixarà clar el tema, però el mal ja està fet. El Sandro no s'ho mereix. Un gran president que ha fet una gran tasca. Potser li ha fallat en aquest tema una mica més de comunicació. Confio que la massa social entendrà perfectament la decisió que ha pres, i ara l'únic que hem de fer és desitjar-li el millor al nou president."

L'expresident del Barça, que va dimitir a causa dels mals resultats del primer equip de futbol, ha deixat un missatge "als que avui estiguin gaudint per totes aquestes històries": "D'aquí a uns dies s'adonaran que això no afecta un club que és més que un club, i que sabrà superar perfectament aquesta situació. Els jugadors respondran com ho han fet sempre."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut