Ral·lis

Joan Barreda guanya la vuitena etapa del Dakar i Sam Sunderland reforça el liderat en motos

El pilot de Torreblanca ha estat el més ràpid en una jornada marcada per les intenses pluges i s'ha imposat als rivals. Segon ha estat Walkner, a 3 minuts i 51 segons del castellonenc, i tercer, Sunderland, a 3.54, que amplia el seu marge a la classificació general.

Actualitzat

Joan Barreda (Honda) ha guanyat la vuitena etapa del Ral·li Dakar en la categoria de motos, seguit de l'austríac Mathias Walkner i el britànic Sam Sunderland, que reforça el seu liderat a la classificació general i ha ampliat l'avantatge sobre els seus principals perseguidors. El pilot de Torreblanca ha estat el més ràpid en una jornada marcada per les intenses pluges, que han obligat a retallar 70 quilòmetres del recorregut inicial entre Uyuni i Salta després del desbordament d'un riu.

Segon ha estat Walkner, a 3 minuts i 51 segons del castellonenc, i tercer, Sunderland, a 3.54, que amplia el seu marge a la classificació general i continua líder, ara amb 20 minuts i 58 segons de marge sobre el xilè Pablo Quintanilla i 28.49 respecte a Adrien van Beveren, segon i tercer classificats de la general. El millor català continua sent Gerard Farrés, novè de l'etapa i cinquè de la general, a 34.24 de Sunderland.

Problemes per completar l'enllaç per una esllavissada

Les motos que feien l'enllaç fins a Salta, després de l'etapa, s'han trobat amb una esllavissada per les fortes pluges i no poden passar. L'organització està decidint ara on planten el bivac, i si això afectarà a l'etapa reina de dimecres, entre Salta i Chilecito, de 977 quilòmetres de recorregut, amb 406 de cronometrats.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut