Hermoso i Castro, en la fotografia compartida per la futbolista
Hermoso i Castro, en la fotografia compartida per la futbolista
futbol

Jenni Hermoso, desconsolada per la mort d'Itziar Castro

La futbolista ha acomiadat l'actriu barcelonina amb una emotiva piulada: "Seguiré la teva estela"

Redacció Esport3Actualitzat

La mort d'Itziar Castro als 46 anys ha impactat de forma especial en la futbolista Jenni Hermoso. La davantera del Pachuca, amiga de l'actriu barcelonina, l'ha acomiadat amb una emotiva piulada en què posa de relleu la influència positiva que va tenir el pas de Castro per la seva vida.

"Vas aparèixer a la meva vida com un ésser de llum, em vas protegir, que vas cuidar, em vas ajudar a ser més fort. Em vas ensenyar que la vida és bonica, encara que de vegades costi veure-ho. Quina maleïda injustícia és la vida."

El missatge de l'esportista inclou una fotografia de la dedicatòria que l'actriu i fervent activista a favor dels drets LGTBI i el feminisme li va escriure quan li va regalar el seu llibre de poesia. Paraules amb què Castro defineix Hermoso, involuntària protagonista del cas Rubiales, com una "guerrera dins i fora del camp" i remarca les mútues lluites compartides.

La campiona del món, distingida recentment pel Financial Times com una icona de la lluita antimasclista, conclou la seva piulada amb la promesa de continuar bregant per les causes defensades per Castro:

"Seguiré la teva estela i lluitaré per tu, com tu ho feies per totes nosaltres."  

Aquest divendres al migdia el CN Kallipolis ha lamentat la mort de l'artista en l'assaig d'un espectacle de natació.

Anar al contingut