Hermoso està concentrada aquests dies amb el combinat estatal
Hermoso està concentrada aquests dies amb el combinat estatal
Futbol

El Financial Times distingeix Jenni Hermoso com a icona de la lluita antimasclista

El prestigiós diari econòmic tria la futbolista entre les vint-i-cinc dones més influents de l'any

Redacció Esport3Actualitzat

Jennifer Hermoso ha estat, sens dubte, una de les grans protagonistes de l'any 2023. Més enllà dels seus mèrits esportius, i a banda d'haver guanyat el Mundial de futbol amb la selecció espanyola, l'episodi del petó de Luis Rubiales ha convertit la futbolista madrilenya en icona de la lluita antimasclista a nivell internacional.

Així ho reconeix el prestigiós diari britànic Financial Times, que a l'hora d'escollir les 25 dones més influents del planeta, com fa cada any, ha inclòs l'exblaugrana en la llista del 2023.

El rotatiu acompanya cada elecció amb un article on es destaquen les virtuts de les escollides. De Jennifer Hermoso s'encarrega la capitana de la selecció anglesa de futbol, Leah Williamson.

"Tot i la intensa pressió mediàtica, Jenni va gestionar el cas Rubiales amb encert. Va perseguir la justícia, i això va servir de lliçó perquè comportaments com aquell no tornin a passar mai més. Jenni és una líder, no només al camp, sinó que té la valentia de ser-ho també a fora."

Jennifer Hermoso comparteix aquesta exclusiva selecció amb noms com Beyoncé, Coco Gauff, Ursula von der Leyen o Olena Zelenska, la primera dama ucraïnesa.

L'episodi amb l'expresident de l'RFEF va generar una onada de suport amb la madrilenya i el naixement del moviment "S'ha acabat" per dir prou a les agressions sexistes. Fa unes setmanes, la jugadora del Pachuca va carregar contra els futbolistes per no haver-se posicionat en el cas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TMJ (@mktjersey)

El futbol femení no para de traspassar fronteres. Fa uns dies la BBC va escollir Aitana Bonmatí com a una de les 100 dones més influents del món, també per la seva tasca en la defensa de la igualtat entre homes i dones en l'esport.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut