El CN Kallipolis lamenta la mort d'Itziar Castro en l'assaig d'un espectacle de natació
Itziar Castro col·laborava amb el club de natació sincronitzada Kallípolis (@cn_kallipolis)
Natació sincronitzada

El CN Kallipolis lamenta la mort d'Itziar Castro en l'assaig d'un espectacle de natació

L'actriu catalana ha mort als 46 anys d'un infart durant les proves de llum d'un espectacle de natació amb l'exseleccionadora Anna Tarrés

Redacció Esport3Actualitzat

El Club Natació Kallipolis ha emès un comunicat aquest divendres al migdia en què lamenta la mort de l'actriu catalana Itziar Castro als 46 anys. El club ha confirmat la presència de l'actriu en el que anomenen l'Stage de la Puríssima que feien al club per preparar un espectacle per a la gala de Nadal del 55è aniversari d'aquest club.

Castro estava present en els assajos tècnics de la piscina municipal de Lloret de Mar amb l'exseleccionadora Anna Tarrés, amiga de l'actriu. En el moment de la indisposició, passada la una de la matinada, a les instal·lacions només hi havia l'equip tècnic, no nedadores del club.

Itziar Castro havia col·laborat amb el club barceloní en més d'una ocasió. En un comunicat firmat pel president del Kallípolis, Cèsar Villegas, ha lamentat d'aquesta manera la pèrdua de l'actriu.

"En aquests moments de gran tristesa volem mostrar tot el nostre condol, suport i acompanyament a tota la seva família i amistats. Itziar, sempre formaràs part de la nostra família."

 

L'actriu catalana va participar en sèries com "Vis a vis" o "El cor de la ciutat" i era coneguda també pel seu paper activista a favor dels drets LGTBI i el feminisme. Les seves múltiples vessants també van arribar a la natació sincronitzada, col·laborant artísticament amb Anna Tarrés.

 
Anar al contingut