Javi Puado, quan va fitxar pel Saragossa
Javi Puado, quan va fitxar pel Saragossa (realzaragoza.com)
Futbol

Javi Puado és el positiu per coronavirus del R. Saragossa

El període de quarantena, que l'obliga a estar un mínim de 10 dies i de fer dos negatius consecutius en proves PCR, fa inviable la seva participació en el play-off si aquest es comencés a disputar la setmana que ve

Redacció Esport3Actualitzat

Javi Puado és el jugador del Reial Saragossa que ha donat positiu per Covid-19, segons informa El Periódico de Aragón. A causa d'aquest positiu, el conjunt aragonès va haver de parar l'activitat.

El futbolista català, cedit per l'Espanyol, ha tingut simptomatologia lleu des que va començar a mostrar símptomes dimecres al matí i el van portar a un centre sanitari, on se li va donar el diagnòstic que estava contagiat per la Covid-19.

Des de llavors, Puado guarda aïllament domiciliari, encara que la seva millora és notòria i es troba bé. De tota manera, el període de quarantena, que l'obliga a estar un mínim de 10 dies i de fer dos negatius consecutius en proves PCR, fa inviable la seva participació en el play-off si aquest es comencés a disputar la setmana que ve, tenint en compte que aquest aïllament va començar el 29 de juliol i es pot estendre, almenys, fins al 10 d'agost.

 

 

Anar al contingut