El Comitè d'Àrbitres de la UEFA ha designat Lina Lehtovaara per dirigir la final entre Barça i Olympique de Lió del 21 de maig vinent
Futbol

Ja hi ha àrbitra per a la final de la Champions de Torí

El Comitè d'Àrbitres de la UEFA ha designat Lina Lehtovaara per dirigir la final entre Barça i Olympique de Lió del 21 de maig vinent

Redacció Esport3Actualitzat

Després de golejar el Chelsea per 0-4 a la final de l'any passat a Goteborg, el Barça femení té l'oportunitat de seguir fent història i aconseguir la seva segona Champions. El 21 de maig vinent, les blaugrana disputen la final de la Women's Champions League 2022 contra l'Olympique de Lió al Juventus Stadium de Torí. El Comitè d'Àrbitres de la UEFA ha anunciat Lina Lehtovaara com l'encarregada d'arbitrar la final.

Lehtovaara dirigirà la seva primera final de la UEFA Women's Champions League, després que en la del 2010 va ser la quarta àrbitra. Aquesta temporada, la colegiada finlandesa de 40 anys ha xiulat tres partits de la Champions femenina, dos de la fase de grups i l'anada de quarts de final entre Barça i Reial Madrid.

Lethovaara, àrbitra internacional des del 2009, estarà assistida per la grega Chrysoula Kourompyla i l'estoniana Karloin Kaivoja. La quarta àrbitra serà Jana Adamkova, de la República Txeca.

Turpin arbitrarà la final entre Reial Madrid i Liverpool

El Comitè d'Àrbitres de la UEFA també a designat l'equip arbitral per a la final de la Champions del 28 de maig vinent. Clément Turpin serà l'encarregat de dirigir la final entre Reial Madrid i Liverpool a l'Stade de France.

El francès de 39 anys, àrbitre internacional des del 2010, també aribitrarà la seva primera final de la Champions League, després d'haver fet de quart d'àrbitre en la del 2018. Turpin estarà acompanyat pels francessos Nicolas Danos i Cyril Gringore (assistents), Benoit Bastien (quart àrbitre), i Jerome Brisard (VAR).

 

ARXIVAT A:
Alexia Putellas
Anar al contingut