L'estadi de La Beaujoire de Naja va homenatjar Emiliano Sala aquest cap de setmana (Reuters)
Futbol

Hi haurà un minut de silenci per Emiliano Sala a tots els partits de la Lliga de Campions

La UEFA ha decretat un homenatge al desaparegut davanter argentí a la pròxima jornada de Lliga de Campions i de Lliga Europa

Actualitzat

La UEFA ha decretat un minut de silenci en els partits que es disputaran aquesta setmana a la Lliga de Campions i a la Lliga Europa per la mort del davanter argentí Emiliano Sala. Els clubs que competeixin aquesta setmana en les dues competicions continentals també tenen l'opció de portar braçalets negres en memòria de Sala, que va néixer a l'Argentina però va jugar gran part de la seva carrera professional a França.

"M'agradaria expressar el meu més sincer condol a la família i éssers estimats d'Emiliano", va manifestar el president de la UEFA, Aleksander Ceferin. A més, va sol·licitar a "tots els aficionats del continent que presentin els seus respectes a la seva memòria en els pròxims dies" i s'honori el minut de silenci en els diferents estadis.

Emiliano Sala, de 28 anys, va morir el 21 de gener passat quan l'avioneta en què viatjava es va estavellar al canal de la Mànega. Acabava de fitxar pel Cardiff City procedent del Nantes.

Anar al contingut