Vela

Hernández, en làser, i Barreiros i Sarmiento, en 470, guanyadors de la Setmana Olímpica de Barcelona

Aquest dissabte ha acabat la Setmana Olímpica de Vela de Barcelona. El canari José Javier Hernández ha estat el campió en la categoria làser en imposar-se en l'última regata. El regatista de Tenerife ha estat clarament el millor en aquest categoria durant els cinc dies de competició. Hernández ha compartit èxit amb els també canaris Onán Barreiros i Aarón Sarmiento, que s'han proclamat vencedors de la categoria 470. Tot i que no han tingut un bon dia, s'han beneficiat de l'avantatge que ja tenien de les regates anteriors per adjudicar-se la victòria final.

Actualitzat
El canari Javier Hernández s'ha proclamat campió de la categoria làser de la Setmana Olímpica de Vela de Barcelona. El regatista de Tenerife ha tornat a ocupar la primera posició d'una regata en què la boira baixa i el poc vent han estat els principals protagonistes. Tot i que el bon temps i la temperatura de l'aigua han estat òptims durant els cinc dies de competició, els menys de sis nusos de vent d'aquest dissabte al matí han fet perillar l'última sortida des del Parc del Fòrum.

Amb el Trofeu Internacional de la Ciutat de Barcelona a les mans, Hernández ha compartit aquesta victòria amb el triomf en la categoria 470 masculí de la parella canària formada per Onán Barreiros i Aarón Sarmiento. Tot i que els components del RCN Gran Canària no han fet la seva millor regata, una distància de 18 punts acumulada durant tota la competició els ha garantit la victòria. Ha estat una jornada amb més de 30 velers i una gran representació internacional que ha estat marcada per les esportistes suïsses Alexa Bezel i Anne-Sophie Thilo, subcampiones d'Europa el 2008.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut