Hamilton
Hamilton ha estat el més fort en tots els lliures a Silverstone (EFE)
Motor

Hamilton torna a ser el més ràpid en el tercer entrenament de Silverstone

L'últim lliure del GP de la Gran Bretanya s'ha celebrat amb la pista lleugerament molla i ha estat marcada per un accident molt aparatós de Marcus Ericsson

Actualitzat

Lewis Hamilton ha completat el domini en els entrenaments del Gran Premi de la Gran Bretanya i lidera aquest dissabte la tercera sessió de pràctiques com va fer ahir en les dues anteriors, sempre al davant de Nico Rosberg, el líder del Mundial. El pilot anglès ha fet un millor registre d'1:30,904 en l'última volta, 67 mil·lèsimes menys que el seu company a Mercedes.

Aquest últim entrenament lliure s'ha hagut d'interrompre durant més de 15 minuts, ja a les acaballes, a causa d'un accident de Marcus Ericsson. El suec ha perdut el control del Sauber en lliscar amb la pintura d'un piano i ha impactat violentament contra un mur de protecció. N'ha sortit sense lesions, però el cotxe ha quedat completament destrossat i, amb tota probabilitat, es perdrà la classificació. La relliscada s'ha atribuït a l'estat de la pista, que ha quedat molla a causa de la pluja que ha caigut durant el matí.

Corrent a casa, el McLaren de Fernando Alonso ha donat unes prestacions molt bones i li ha permès acabar setè. Carlos Sainz ha estat desè.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut