Guardiola dirigint el City en el partit de dissabte contra el Chelsea (Reuters)
Lliga de Campions

Guardiola: "Tant de bo Messi pugui jugar"

L'entrenador del Manchester City, Josep Guardiola, espera que Leo Messi pugui jugar demà el partit de la Lliga de Campions que enfrontarà el seu equip amb el París Saint-Germain. "Això beneficiaria el futbol", ha assegurat el tècnic de Santpedor

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

Demà s'enfrontaran al Parc dels Prínceps el París Saint-Germain i el Manchester City en la segona jornada de la Lliga de Campions. L'equip anglès va eliminar l'any passat el francès en els semifinals. Una eliminatòria que ara "no pot servir de referència", ha assegurat Josep Guardiola, en la seva conferència de premsa prèvia al partit.

"Haver-los eliminat l'any passat no suposa tenir més confiança perquè estem en una altra temporada i és un nou repte. Pots guanyar tres partits seguits o perdre'ls. Pots jugar bé i tenir una dinàmica positiva, però fa 6 dies vam empatar amb el Southampton. El futbol són pujades i baixades i tot canvia molt ràpid."

"L'any passat, el PSG va ser millor en la primera part de partit que vam jugar a França. Vam millorar en la segona part. Aquí vam defensar millor del què es podia esperar. Vam ser capaços de refer-nos quan ells van jugar millor. Vam saber contraatacar i córrer. Però són un equip fantàstic"

"Sóc fan de Marquinhos; Hakimi, Paredes, Danilo, Herrera està en molt bona forma i, sobretot, Verratti, especialment. I al davant, amb Messi ara, poden fer el que vulguin i jugar com vulguin.  Messi, M'Bappe i  Neymar poden jugar per la dreta, per l'esquerra, pel mig... Combinen molt bé entre ells perquè tenen qualitat i talent. I el talent no es pot aturar. Ho intentarem com a equip. Sabem que patirem els 90 minuts"

Bona part de la conferència de premsa del tècnic català s'ha centrat en preguntes sobre Leo Messi. Guardiola s'ha desfet en elogis cap a l'argentí.

        "Va ser una sorpresa per a tothom que Messi deixés el Barça, perquè 4 anys enrere mai no ens ho hauríem imaginat. Però en el futbol i en la vida mai no se sap què pot passar.  L'important és que ell sigui feliç a París. Messi parla per ell mateix al camp, no haig d'afegir res més. Som afortunats d'haver-lo pogut gaudir els 15 o 16 anys que porta de carrera. No hi ha dubte que el que ha fet en la seva carrera és més que excepcional. Espero que demà pugui jugar. Seria beneficiós per al futbol".

 

 

Pep Guardiola 💬

🔵 #ManCity | https://t.co/y9J9O8rHRP pic.twitter.com/z1evzuyBFX

ARXIVAT A:
MessiGuardiola
Anar al contingut