Els jugadors del Manchester United, celebrant un gol a les semifinals de la FA Cup
El Manchester United jugarà la final de la FA Cup contra el City de Guardiola (EFE)

El Manchester United frega el ridícul a les semifinals de la FA Cup

Els de Ten Hag guanyaven 0-3 en el minut 70, s'han deixat empatar pel Coventry City al 95, però s'han acabat classificant per a la final a la tanda de penals

El Coventry City, de la segona divisió anglesa, ha estat a punt d'aconseguir un miracle i classificar-se per a la final de la FA Cup. Ni els més optimistes podien pensar en una gesta dels Sky Blues quan, al minut 58, Bruno Fernandes marcava el tercer gol de la tarda i situava el 0 a 3 al marcador a favor del Manchester United. Però la ventafocs del torneig encara no havia dit l'última paraula.

Bruno Fernandes celebra el 0 a 3 pel Manchester United
Bruno Fernandes, autor del 0 a 3 (EFE)(EFE)

El Coventry City, que la temporada passada es va quedar a un partit de pujar a la Premier League, ha fet el primer gol al minut 71, per mitjà de Simms. En aquell moment, la remuntada només era un somni, però quan al minut 79 O'Hare ha marcat el 2 a 3, els 34.000 aficionats del Coventry presents a Wembley, tenien dret a pensar que encara tenien temps per culminar una remuntada que hauria estat històrica.

El temps afegit, un malson per a Ten Hag

El partit anava agafant color de nit èpica quan, al minut 95, Wright ha posat l'empat a 3 per part del Coventry. Aquest gol portava el partit a la pròrroga i totes les càmeres enfocaven Ten Hag, entrenador del United.

La pròrroga ha acabat sense gols, i a la tanda de penals els Red Devils han posat fi al somni del Coventry. Els Sky Blues han fallat dos penals i Rasmus Höjlund ha marcat el gol que donava la classificació al Manchester United. A la final els espera el Manchester City de Pep Guardiola.