Pep Guardiola, assegut amb cara de preocupació
Pep Guardiola, durant el partit contra l'Arsenal a la Community Shield (Reuters)
Futbol

Guardiola explota pel canvi de criteri sobre el temps afegit

L'entrenador del Manchester City s'hi va mostrar disconforme després de perdre per aquest motiu la Community Shield

Redacció Esport3Actualitzat

El Manchester City es va estrenar oficialment aquest diumenge amb una derrota amarga contra l'Arsenal a la final de la Community Shield. L'equip de Pep Guardiola va veure com s'escapava el primer títol de la temporada per culpa d'un gol en el minut 101. Després d'empatar el partit in extremis (1-1), els londinencs van imposar-se a la tanda de penals.

Els vuit minuts de temps afegit --que van ser encara més per un xoc cap contra cap entre Walker i Thomas-- van canviar el signe del partit, i són una mostra del canvi de rumb sobre aquesta regla que es podrà veure durant la temporada. A Anglaterra, com a la Lliga espanyola, els criteris seran similars als que es van fer servir durant l'últim Mundial, amb afegits que superaven fàcilment els deu minuts.

Guardiola no s'ha mossegat la llengua i ha donat la seva opinió sobre aquesta qüestió.

"Ens hi hem d'acostumar. No és perquè guanyéssim 1-0, però tenia la sensació que no havien passat tantes coses perquè afegissin vuit minuts. És una bona pregunta per a la Internacional Board, perquè ells no consulten als directius ni als jugadors la seva opinió. Ho hem d'acceptar.  Ara els partits duraran 100 minuts, això segur. Si avui, que no ha passat res, han estat vuit minuts, imagina't en la resta dels partits. Afegeixen minuts per gols. Si en un partit de 4-3 afegeixen 30 o 45 segons per gol, demà a les 9 del matí encara soc aquí."  

"No em demanis l'opinió, si us plau", ha sentenciat amb resignació.

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut