Messi amb Guardiola
Messi amb Guardiola en una imatge d'arxiu
FUTBOL

Guardiola descarta que Messi fitxi pel Manchester City

El tècnic de Santpedor vol jugar la tornada de vuitens de final de la Champions contra el Madrid a casa i no Lisboa

Pep Guardiola ha deixat ben clar que no té cap intenció de fitxar Leo Messi. En la roda de premsa prèvia al partit de Premier League contra el Newcastle ha volgut tallar qualsevol rumorologia.

"Parlarem sobre el mercat de fitxatges a final de temporada, ara no diré res. Però el meu desig és que Messi segueixi al Barça"

Guardiola ha volgut aparcar el rumor sobre la intenció de Messi de no renovar el seu contracte amb el club, de manera que seria lliure al final de la temporada 2021. El president del Barça avui ho ha desmentit.

 

L'eliminatòria contra el Madrid


Guardiola, d'altra banda, també ha parlat sobre la tornada dels vuitens de final de la Champions League que el seu equip disputarà contra el Reial Madrid. A l'anada, disputada abans de l'aturada pel coronavirus, els anglesos es van imposar per 1-2 al Santiago Bernabéu, però aquest agost, degut a les mesures de seguretat per la pandèmia, la tornada podria jugar-se a l'Estadi de Da Luz de Lisboa, en camp neutral.

"Volem jugar contra el Madrid a Manchester, però acceptarem la decisió de la UEFA. No he trucat a ningú. No tinc aquest poder ni a la UEFA ni a la FIFA"

 

Anar al contingut