Griezmann al costat de Messi durant l'escalfament al Wanda Metropolitano (Sergio Pérez / Reuters)
Barça

Griezmann: "Messi em va dir que li va fer mal que rebutgés l'oferta del Barça"

El davanter francès del Barça ha trencat el seu silenci en una entrevista al programa "Universo Valdano" per posar fi als rumors i informacions sobre una possible mala relació amb Leo Messi

Redacció Esport3Actualitzat

Antoine Griezmann ha trencat el seu silenci en una entrevista al programa "Universo Valdano" de Movistar Plus. El davanter francès del Barça assegura que ha decidit parlar perquè fa temps que porta aguantant coses i ha arribat l'hora de dir prou en clara al·lusió a les polèmiques declaracions de persones del seu entorn criticant Leo Messi.

Griezmann ha volgut sortir al pas de les recents polèmiques i d'una suposada mala relació amb el crac argentí.

"No parlo des que he arribat, des de la meva presentació. Com vaig dir aquell dia, no volia parlar fora, sinó al camp, perquè soc així, és el que millor se'm dona, amb la pilota als peus. Ara he decidit parlar perquè és hora de posar les coses al seu lloc, perquè porto temps aguantant coses i comentaris i he dit que ja n'hi ha prou."

Griezmann ha confessat que a Messi li va fer mal que hagués rebutjat fitxar pel Barça, però que després de la seva arribada al club blaugrana aniria a mort amb ell.

"Messi em va dir que li va fer mal i el va fotre quan vaig rebutjar l'oferta perquè havia fet comentaris públics sobre mi. Però, un cop aquí, em va dir que anava a mort amb mi."

El davanter francès també ha explicat que amb el documental de "La decisión" no volia riure's de ningú, però ha admès que als seus pares no els va agradar gens.

"Volia ensenyar que decidir anar-te'n a un equip o un altre és molt complicat. La gent pensava que era un joc i que em reia dels aficionats. Només volia mostrar com un jugador no sap què fer i què decidir. Et parla la teva dona, els teus pares, els teus fills..., però al final decideixes tu. Després del documental els meus pares es van enfadar amb mi perquè no entenien el que vaig fer al gravar el documental. A més, ells em volien veure al Barcelona."

Per últim, Griezmann s'ha desmarcat de les polèmiques declaracions del seu exagent Éric Olhats, on criticava Messi, i ha insistit que no tenen cap relació des del dia del seu casament.

"Amb Éric no tinc relació des que em vaig casar. No va venir al meu casament, em vaig cabrejar moltíssim, no és el meu representant i no tinc relació amb ell. Com que ningú del meu entorn parla, ell opina com fa qualsevol i pot fer molt de mal, pot crear dubtes al vestidor i en la meva relació amb Leo. Leo sap que tinc moltíssim respecte per ell, aprenc d'ell. I després, el meu oncle, que no sap de què va el futbol. Ve un periodista i vol treure't una frase. Jo li vaig dir a Leo que no tinc res a veure amb ells. De l'altre fa tres anys que no parlo amb ell i ni tan sols tinc el whatsapp del meu oncle."

L'ambient al voltant de la parella Messi-Griezmann fa dies que està contaminat. En els últims 10 dies, un oncle i un exagent del francès han parlat malament de l'argentí.

 

Després d'aquestes declaracions i després de jugar els partits internacionals, l'astre argentí va manifestar que estava fart de ser sempre el culpable de tot el que passa al club blaugrana.

 

ARXIVAT A:
GriezmannMessi
Anar al contingut