Sergio Lozano, amb la mà alçada, celebra el primer gol davant el Kazakhstan, que va marcar ell
Futbol sala

Greu lesió del blaugrana Sergio Lozano al Mundial de futbol sala

L'Animal, que no va poder acabar el partit davant el Kazakhstan, té un trencament dels lligaments encreuats del genoll dret

Actualitzat

La selecció espanyola, que participa al Mundial de Colòmbia de futbol sala, i de retruc el Barça Lassa, viuen un seriós contratemps: el jugador blaugrana Sergio Lozano s'ha fet una lesió greu que el farà estar diversos mesos de baixa.

Lozano, que no va poder acabar el partit de vuitens de final contra el Kazakhstan (5-2), té un trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret, segons les últimes proves mèdiques que se li han fet. El tanca madrileny viatjarà tan aviat com pugui a Barcelona perquè l'operin. El nou projecte del Barça Lassa, amb Andreu Plaza a la banqueta, començarà doncs sense Lozano, que a falta d'un pronòstic definitiu pot estar al voltant de mig any de baixa.

Lozano no és l'únic jugador de la selecció espanyola que s'ha lesionat als vuitens de final. L'altre també és blaugrana. Es tracta de Jesús Aicardo, que no va poder acabar el partit per un cop molt fort al peu dret. En aquest cas, l'exploració mèdica no ha revelat cap trencament i això fa que el gadità es quedi a Cali amb la concentració espanyola.

Anar al contingut