Marcel Granollers i Marc López, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Marcel Granollers i Marc López, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Tenis

Granollers i López perden contra Nestor i Zimonjic i queden eliminats al Masters de Londres

La parella de dobles formada per Marcel Granollers i Marc López ha perdut contra Daniel Nestor i Nenad Zimonjic per 6-7, 6-3 i 11-9 i ha quedat eliminada del Masters de Londres després de la victòria del francesos Julien Benneteau i Edouard Roger-Vasselin sobre el croat Ivan Dodig i el brasiler Marcelo Melo, que ja tenien assegurada la classificació per a les semifinals.

Actualitzat

Marcel Granollers i Marc López han perdut en el seu tercer partit al Masters de Londres contra la parella formada per Daniel Nestor i Nenad Zimonjic per 6-7, 6-3 i 11-9. Els catalans, que han disposat d'una pilota de partit per guanyar, han tingut un greu contratemps a l'inici del segon set. Marc López s'ha lesionat als isquiotibials de la cama esquerra mentre servia. El tenista, que ràpidament ha detectat la lesió, ha avisat el seu company amb aquestes paraules: "M'he trencat, però segueixo, encara que em costi la vida".

Tot i això, Granollers i López han arribat amb clares opcions al desempat, en què han arribat a dominar per 3-8. Finalment, han arribat a un ajustat 8-9 que els donava la possibilitat de guanyar el partit, però Marc ha acusat la lesió i ha fallat una pilota decisiva. El resultat final, un 11-9 per a Néstor i Zimonjic, que no els ha servit de gaire, ja que la parella argentina i sèrbia ha quedat eliminada per haver perdut un set.

Els catalans s'han quedat sense cap opció de passar a les semifinals del Masters de Londres després de la victòria dels francesos Julien Bennetau i Edouard Roger-Vasselin sobre el croat Ivan Dodig i el brasiler Marcelo Melo, que ja tenien assegurada la classificació, per 4-6, 6-2 i 10-8.

 

 

Anar al contingut