Actualitat blanc-i-blava

Gorka Iraizoz se'n va a l'Athletic de Bilbao per 4,6 milions més Lafuente

El porter de l'Espanyol Gorka Iraizoz jugarà la temporada que ve a l'Athletic de Bilbao. Els dos clubs van tancar ahir l'acord per 4,6 milions d'euros per pagar en quatre anys. En el traspàs, els guipuscoans també hi han inclòs Lafuente, que arribarà cedit a l'Espanyol. Gorka, que serà recordat com el porter de la UEFA, ha agraït als pericos el suport rebut i, especialment, l'oportunitat que li va donar l'Espanyol per debutar a Primera Divisió.

Actualitzat

El porter navarrès tenia un somni i aquest era defensar algun dia la porteria de l'Athletic al mític San Mamés. Ara, aquest somni es fa realitat gràcies a l'acord al qual han arribat els bascos amb l'Espanyol. Els dos clubs han pactat el traspàs de Gorka per 4,6 milions d'euros més el porter Lafuente, suplent d'Aranzubia a la plantilla blanc-i-vermella, que arribarà cedit a Barcelona.

En una emotiva roda de premsa, Iraizoz ha donat les gràcies al club perico i als aficionats pel suport rebut al llarg d'aquests anys. Gorka va arribar a l'Espanyol la temporada 2002-2003 procedent del Guernica i després de passar pel filial i per l'Eibar va integrar-se al primer equip blanc-i-blau.

Gorka marxa de Barcelona després d'una gran temporada en la qual va brillar amb majúscules a la UEFA. En la roda de premsa de comiat, el porter nascut a Pamplona ha confessat que marxa content, amb gran quantitat d'excel·lents records i amb un títol, la Copa del Rei.

Sobre el seu traspàs a l'Athletic, Gorka ha dit que per ell és un somni fitxar pels bilbaïns especialment per tot allò que significa ser porter de l'Athletic i defensar la porteria de San Mamés. Per Gorka, doncs, comença un nou repte important i ple d'emoció.

Anar al contingut