Gerard Piqué i Pep Guardiola en un partit de la temporada 2011-12
Barça

Gerard Piqué: "L'últim any de Guardiola vaig plantejar-me marxar"

El central blaugrana ha estat contundent a l'hora de parlar de la darrera temporada que el de Santpedor va entrenar el Barça

Àlex ÁvilaActualitzat

La temporada 2011-12 va ser l'última de Pep Guardiola a la banqueta del FC Barcelona. El tècnic va deixar el conjunt blaugrana després de guanyar la Copa del Rei contra l'Athletic Club al Vicente Calderón. Aquell any, el Barça va acabar segon a la Lliga, per darrere del Reial Madrid, i va caure a les semifinals de la Champions League contra el Chelsea, que va acabar guanyant el títol.

En la seva sortida, Guardiola va argumentar que s'havia buidat al Barça i necessitava una aturada per recuperar forces. La temporada no va ser fàcil per al tècnic de Santpedor, però tampoc ho va ser per a alguns dels jugadors.

Després de guanyar-ho absolutament tot amb el FC Barcelona, Gerard Piqué no sentia la necessitat d'estar al màxim nivell a cada entrenament, tal com exigia Guardiola. Una situació que el va acabar desgastant i va provocar que es plantegés deixar l'equip. Així ho ha afirmat el central en el seu pas pel programa "La sotana".

"El Pep és una persona que vol absolut control de tot el que passa. En el meu cas jo començo a sortir amb la Shakira, i la relació canvia una mica. Després d'això hem tingut contacte i la relació ara és perfecta."

"Aquella va ser la temporada que vaig estar més fora del Barça. Em vaig plantejar moltes coses perquè no era feliç, sentia molta pressió. En cada entrenament ho havia de fer perfecte i estava molt observat. Mai he volgut deixar el Barça, però si hi ha algun moment que he estat a prop de fer-ho va ser aquell any."

ARXIVAT A:
Gerard PiquéGuardiola
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut