Barça

Gerard Piqué: "Els dies de partit dormo 10 hores i faig migdiada"

El central blaugrana repassa l'actualitat del Barça en una entrevista concedida a Mundo Deportivo

Actualitzat

Fa uns dies Gerard Piqué va deixar tothom bocabadat quan va dir que dormia una mitjana de cinc o sis hores al dia, fet que va obrir un debat al voltant de si és una mitjana correcta en el cas d'un esportista professional. Avui, en una entrevista al diari Mundo Deportivo, el central de la Bonanova matisa:

"Els dies de partit dormo unes 10 hores i en faig un parell de migdiada"

 

En la mateixa entrevista, el jugador català parla del moment actual del Barça:

"Sempre es treballa per jugar millor però si estem primers a la Lliga i primers a la Champions, vol dir que no estem jugant tan malament com es diu des de fora, sobretot des dels mitjans de comunicació"

 

Preguntat sobre la seva faceta d'empresari fora dels terrenys de joc, Piqué es reitera en el que ha dit darrerament:

"Em conec molt bé a mi mateix, conec molt bé el meu cos i ara necessito fer això. De fet, el meu rendiment és molt millor fent altres coses. L'any passat va ser un dels millors com a futbolista i també va ser una temporada molt atrafegada fora del Barça, preparant la Davis per exemple"

 

Sobre el seu futur, Piqué assegura que la seva intenció és retirar-se vestint la samarreta blaugrana.

"El Barça serà el meu darrer equip i la intenció és exhaurir el contracte  fins al 2022. Després ja es veurà, dependrà de com em noti físicament. Si no estic bé, aixecaré la mà i em retiraré"

 

Piqué també parla del seu actual entrenador i nega que amb Valverde, el vestidor visqui millor:

"Tots els entrenadors treballen per guanyar i tots els entrenadors que han passat per aquí treballen més o menys de la mateixa manera perquè la filosofia del Barça és única i diferent a la resta. Per exemple, no vaig notar cap gran diferència amb el canvi de Valverde per Luis Enrique"

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut