Barça

Gerard Piqué: "Al casament de Messi, Neymar ja venia amb la idea de marxar"

El blaugrana ha explicat que el dia que va fer el tuit, "ja sabia al cent per cent que marxava", però que ho va fer per intentar retenir-lo

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

El blaugrana Gerard Piqué ha parlat en la roda de premsa prèvia al partit de Supercopa d'Espanya al Camp Nou, contra el Reial Madrid. Una roda de premsa que ha creat molta expectació sobretot després del tuit "es queda" que va publicar abans de la marxa de Neymar al PSG. El partit de Supercopa ha quedat relegat a segon pla.

Piqué ha explicat que el dia del "casament de Messi, Neymar ja venia amb la idea de marxar. Quan vaig dir que es quedava, sabia al cent per cent que marxava". Piqué, però, assegura que "no em sento enganyat per Neymar. El dia que dic 'es queda', jo tenia clar al cent per cent que se n'anava. Es va enfadar amb mi, però ho vam solucionar unes hores després. Ho vaig fer per utilitzar les meves xarxes socials per ajudar aquest club a retenir un jugador amb un talent únic. Era difícil, però vaig intentar ajudar el meu club".

Però Piqué no vol buscar cinc peus al gat en la sortida de Neymar del Barça: "Segur que té les seves raons, no sé si econòmiques o esportives, no ho podem jutjar. Ens ha donat molt durant quatre anys, i tot i que no sé quant va costar, segur que menys de 222".

"I si Neymar va comunicar el missatge als jugadors el dia del casament de Messi, per què ningú ho va explicar a la directiva?". Piqué ho té clar: "Neymar ho va dir aquell dia a diversos jugadors. Se n'anava. Però no som nosaltres qui ho hem de comunicar al club, això ho havia de fer ell."

De la Supercopa d'aquest diumenge se n'ha parlat poc, però el blaugrana incideix que "és un partit especial, contra el Madrid, i més sent oficial. Per guanyar cal fer un gran partit diumenge però pensant que hi ha un partit de tornada dimecres".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut