Gavi
Gavi, durant el darrer entrenament del Barça (FCB)
Barça

Gavi s'entrena amb normalitat i estarà disponible a Munic

El migcampista s'ha recuperat de la commoció durant el partit contra el Betis i podrà disputar el partit clau perquè els blaugranes segueixin vius a la Champions

Gavi va donar l'ensurt a la primera part contra el Betis, al Camp Nou. A la mitja hora de joc, el migcampista va rebre una forta pilotada al cap que el va deixar estabornit. El jove va seguir jugant, però poc després va tornar a caure i va necessitar la llitera per deixar el terreny de joc. Un cop finalitzat el partit contra el Betis, el jugador blaugrana va ser traslladat a un centre hospitalari, seguint els protocols en cas de commoció.

Poc abans de les 21 h, Gavi va rebre l'alta hospitalària després de les proves satisfactòries que se li van fer. L'andalús va passar la nit al seu domicili i aquest mateix diumenge al matí ja s'ha pogut entrenar amb els seus companys a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Sessió pensant en el Bayern

El Barça de Xavi ja té la mirada posada en el duel vital per seguir vius a la Lliga de Campions. Els blaugranes depenen d'ells mateixos, però el repte de guanyar a l'Allianz Arena és majúscul, atesa la situació actual de l'equip. L'egarenc ha dirigit una sessió de recuperació, en la qual els que van disputar més minuts contra el Betis han fet treball al gimnàs.

Anar al contingut