Gavi, eufòric després d'un dels gols del Barça (EFE)
Barça

Gavi es consagra amb una exhibició colossal a la final de la Supercopa

El blaugrana ha estat l'MVP de la final després de marcar un gol i fer dues assistències

Redacció Esport3Actualitzat

En el gran partit del Barça a la final de la Supercopa, un jugador de només divuit anys ha sobresortit per damunt de tota la resta, Pablo Martín Páez Gavira, Gavi. El jove migcampista ja havia demostrat en més d'una ocasió del que és capaç, però aquest cop ho ha fet en majúscules, sent decisiu en el primer títol de Xavi com a entrenador del Barça. L'actuació li ha valgut el premi d'MVP del partit.

Gavi ha ofert un autèntic recital, sobretot a la primera meitat. Intensitat, intel·ligència i arribada... El migcampista andalús ha estat clau en els tres gols blaugranes. En el primer ha definit amb classe davant Courtois; en el segon, ha entregat el gol en safata a Lewandowski, després d'una bona desmarcada; i en el tercer, recuperació i assistència, en una jugada que és pur Gavi. 

 

Tot això amb només divuit anys. El migcampista blaugrana ha tornat a batre uns quants rècords de precocitat en aquesta final. Segons les estadístiques de MisterChip, s'ha convertit en el golejador més jove de la Supercopa d'Espanya i també en el més jove a marcar un gol i fer dues assistències en el mateix partit en tota la història dels clàssics. Cap altre havia fet aquest registre en un clàssic des de Johan Cruyff l'any 1974.

ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut