Futbol

García Pimienta, adeu a Las Palmas per anar a la banqueta del Sevilla

L'entrenador català podria ser el relleu de Quique Sánchez Flores ben aviat

Redacció Esport 3Actualitzat

La banqueta de l'Unió Deportiva Las Palmas està a punt de canviar. Segons informa el periodista Máximo de la Cruz, García Pimienta està més fora que dins de l'equip. L'entrenador català té contracte amb el club canari fins al 2025, tot i que ell mateix va afirmar que qualsevol de les dues parts el podria trencar. De fet, sembla que aquest sigui el camí, i sembla que la decisió està a punt de fer-se pública. 

 

El seu futur...

El Sevilla va anunciar fa dies que Quique Sánchez Flores no continuaria com a tècnic de l'equip. Ara, alguns mitjans afirmen que el conjunt andalús està interessat en el preparador barceloní, que ha completat un bon any a les Illes Canàries.

García Pimienta ha estat dues temporades i mitja, en les que ha aconseguit un ascens a Primera Divisió i una permanència. L'entrenador català deixa una herència immillorable, després d'agafar l'equip a segona. Luis Carrión, preparador de l'Oviedo, sona com el seu substitut.

El tècnic barceloní va dirigir el Barça B durant tres anys, encara que Laporta el va fer fora a l'estiu de 2021. Segons ell mateix, el president del Barça el va acomiadar perquè volia posar en el càrrec els seus homes de confiança.

Pimienta és ADN Barça i així ho ha demostrat en Las Palmas, amb qui ha desplegat un joc molt atractiu i de possessió. Ara és el club blaugrana qui està buscant un nou tècnic pel primer equip, malgrat que la mala relació de Laporta amb ell fa que no sigui una opció real.  

ARXIVAT A:
Esports
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut