El base del BAXI, una baixa sensible (EFE)
Bàsquet

Frankie Ferrari es perd la temporada amb el BAXI Manresa per una lesió al peu

La baixa del base nord-americà fa que Pedro Martínez afronti el partit contra el Reial Betis amb només un base, el mataroní Dani Garcia

Redacció Esport3Actualitzat

Males notícies per al BAXI Manresa. El club del Bages ha anunciat que el base nord-americà, Frankie Ferrari, es perdrà la temporada per una lesió al peu. Una baixa molt sensible per a Pedro Martínez, que actualment ja té a la infermeria un dels altres directors de joc de l'equip, Dani Pérez, que a finals de març va patir un trencament parcial de lligament encreuat posterior del genoll dret. L'equip del Bages tampoc té a les seves files el base Jonathan Tabú, desvinculat a finals d'abril de l'equip manresà.

Així, doncs, el tècnic manresà afrontarà el partit de demà contra el Reial Betis amb un únic base pur, el mataroní Dani Garcia. El Manresa no podrà comptar tampoc amb Euliss Báez, baixa indefinida per un esquinç al turmell. Sembla que les lesions poden ser el taló d'Aquil·les d'un equip que s'està jugant poder accedir entre els vuit millors classificats de la Lliga ACB.

 

 

Anar al contingut